Sukupolvenvaihdos

Sukupolvenvaihdos

29.6.2021 uutinen

Oulun Rantasaunaseura ry:n pitkäaikainen puheenjohtaja Markku Seppänen on eronnut hallituksesta terveydellisistä syistä. Hallituksen puheenjohtajuutta hoitaa tästä eteenpäin varapuheenjohtaja Jussi Pöllä.

Markku Seppänen avaa päätöstään seuraavasti:

Oulun Rantasaunaseura ry sai 8.6.2021 suunnitteluvarauksen saunarakennuksen rakentamiseksi Tuiran uimalaan. Käytännössä se tarkoittaa seuran pitkäaikaisen päämäärän toteutumista – tonttia yleiselle saunalle. Asian tiimoilta kokoonnuimme ensimmäistä kertaa jo 25.5.2003. Siitä lähtien olen ollut aktiivisesti mukana tahkoamassa yleistä saunaa Ouluun. Lähes 20 vuotta on pitkä aika. 

Terveydellisistä syistä eroan Oulun Rantasaunaseura ry:n hallituksen puheenjohtajan tehtävästä. Nyt on sopiva hetki vaihtaa vetäjä projektissa ja tehdä sukupolvenvaihdos. Jo alkanut yhdistyksen yleisen saunan rakentaminen on projekti, joka vaatii muutamana tulevana vuotena runsaasti työtä ja paneutumista. Oma terveydentilani ei siihen taivu, siitä pitää huolen jo 15 vuotta sairastamani Parkinsonin tauti. Yhdistyksellä on aktiivinen ja osaava hallitus, ja varapuheenjohtaja Jussi Pöllä tuntee hankkeen ja yhteisön paremmin kuin hyvin. 

Mihinkään en karkaa, vaan olen käytettävissä hallituksen tukena kutsuttuna asiantuntijana. Samaten pyörin Kesän Saunassa entiseen tapaan, ja varmaan pitkästä aikaa lämmittäjänäkin, kun aikaa riittää enemmän. Nähdään siis lautalla!

Markku Seppänen 29.6.2021